top of page

THONJE CLOTHING

Waarvoor staat Thonje?

Thonje verkoopt bedrukte kledij VAN en VOOR de kinderen van de Happy School in Malawi.

Thonje betekent katoen in Tumbuka. Dit is de lokale taal die ze in Chilumba spreken. Het logo verwijst naar de vlag van Malawi waarin deze zon ook te zien is. Het logo straalt warmte uit, zoals ook Malawi 'the warm heart of Africa' wordt genoemd.

VAN de kinderen van de Happy School?

De leerlingen van deze school hebben tijdens een tekenles verschillende tekeningetjes gemaakt. Hieruit werd een selectie gemaakt om op de kledij te drukken. Voor onze eerste collectie hebben wij ons bij deze selectie gericht op tekeningen die typerend zijn aan Malawi.

 

VOOR de kinderen van de Happy School?

Wij willen met deze kledij de school in Chilumba steunen. Daarom zal er per kledingstuk dat verkocht wordt, 10% naar de Happy School in Chilumba gaan. 

Waarom de Happy School?

Astrid heeft tijdens haar opleiding voor leerkracht lager onderwijs 3 maanden lesgegeven in de Happy School. Ze is daar helemaal haar hartje verloren en ondertussen al enkele keren teruggekeerd.  Sindsdien zit zij ook in het bestuur van Hulpfonds Chilumba vzw. Het was dus snel beslist om met onze kledij deze school te steunen.

 

Thonje clothing

Wij verkopen kledij van het merk Native Spirit. Dit is een merk dat kwalitatieve kledij op de markt brengt dat gemaakt is van organisch katoen en gerecycleerd polyester. Hierdoor is het onder meer ook in het bezit van het GOTS-label, de strengste certificering voor textiel gemaakt van biologische vezels.  Door de LSF-behandeling (Low Shrinkage Fleece) is de aangeboden kledij goed bestand tegen het krimpen. Hieronder kan je een greep uit de certificaten, die het merk Native Spirit bezit, terugvinden. 

 

Ga zeker eens een kijkje nemen op onze website. Hier kan je al onze ontwerpen bekijken en bestellen!

www.thonjeclothing.be

f.eu1.jwwb.nl-public-y-i-b-temp-udbdomaoyzmqaetdyzcl-2a3b78-thonjerood-1.png.webp
IMG_0480.jpg
IMG_0286.jpg
bottom of page