top of page

WALTER DEPROOST

18157612_104730736761667_3509907318517813945_n.jpg

Beste vrienden, sympathisanten en sponsors van het Hulpfonds Chilumba,

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan … en mijn tijd van gaan is gekomen. Na zeventien jaar trouwe dienst en gedegen inzet voor het project moet ik met veel spijt en tranen besluiten dat ik mijn functie als voorzitter niet meer naar behoren kan waarmaken. Mijn wankele gezondheid en sterk verminderde mobiliteit en energie dwingen mij er toe een stap opzij te zetten en aan de jonge garde van het hulpfonds te vragen om de inzet voor het project verder te zetten. Het is voor mij dan ook een grote geruststelling en gemeende dank aan de jonge beheerders van het project, dat ze als één team achter het project blijven staan en de inzet voor de kinderen in Chilumba zullen verder zetten. Ik en mijn vrouw Chris blijven trouw aan het hulpfonds en zullen, voor zover onze mogelijkheden het toelaten, blijven deelnemen aan de activiteiten en als trouwe sympathisanten het project blijven steunen.

Ik dank dan graag de vele vrienden en sympathisanten van het Hulpfonds Chilumba voor hun trouwe steun aan het project en wil hen dan ook vragen de kinderen en weeskinderen in Chilumba te blijven gedenken en ondersteunen. 

Met veel dank en hoop dat jullie mijn beslissing kunnen begrijpen,

Walter Deproost

249024756_1747196212148090_6395955465593685841_n_edited.jpg

Beste vrienden, sympathisanten en sponsors van het Hulpfonds Chilumba,

Een aantal weken geleden kregen we te horen dat Walter wegens gezondheidsproblemen zijn functie als voorzitter van het project niet langer zal kunnen vervullen. Dit nieuws kwam hard binnen, aangezien Walter de oprichter is van het Hulpfonds Chilumba en zich al jaren volop inzet voor het project. Wij, het team achter Walter, zijn allemaal leerkrachten die ooit in de Happy School les hebben gegeven. We beseffen dan ook maar al te goed wat voor een prachtig initiatief het Hulpfonds Chilumba is. We zouden het niet over ons hart krijgen om dit zomaar op te geven. Om die reden hebben we besloten om als team verder te gaan met het project.

Via deze weg willen we Walter enorm hard bedanken voor de jarenlange samenwerking. Hij kan met een gerust hart zijn project aan ons toevertrouwen. Wij zullen ons voor de volle 100% inzetten voor het hulpfonds, zodat de kinderen in Chilumba naar de Happy School kunnen blijven gaan.

Bedankt lieve Walter, om al die jaren ‘The Warm Heart of Africa’ met nog meer warmte te vullen.

Het Chilumba team 

bottom of page